ONNEKSI OLKOON!

HIENOA, ETTÄ PÄÄTIT LÄHTÄ MUKAAN

SALSA KICKSTART VERKKOKURSSILLE!

ENNEN KUIN ALOITAT! TÄRKEÄÄ INFOA!

Ihan ensimmäiseksi liity täältä

—> SALSA KICKSTART KURSSILAISTEN FACEBOOK RYHMÄÄN <—

Tule myös saamaan nyt heti linkin suoraan sähköpostiisi. Tästä linkistä voit käydä tekemässä tunnukset itse verkkokurssiin.

Näin pääset aloittamaan kurssin vaikka heti!

Facebook ryhmässä (Tai myös itse kurssissa) voit kysyä kysymyksiä ja saada tarvittaessa lisä ohjeita.

Tämän lisäksi aloituksesi kunniaksi tässä on sinulle myös huikea tarjous meidän LIVE salsatanssi leireistä ja/tai yksityistunneista. Eli tässä alla on sinulle -50% tarjouskoodi “KickStartOffer”. Käyttämällä koodia pääset mukaan meidän super suosituille live-salsatanssi leireille -50% alennushintaan. Kaikki tulevat 7h täysin aloittelijoiden salsaleirit löydät helposti täältä. Yksityistunneista lisätietoa löydät täältä. Tällä hetkellä yksityistunti alennukset ovat voimassa Milan & Yanan aloittelijoiden salsa yksityistunnille. Olet tällä hetkellä meidän tanssikoulu Helsinki Salsa Academyn nettisivuilla ja kaikki meidän salsatanssi treeniryhmä ja leiri tarjonnan löydät helposti näiltä sivuilta.

Eli siinä vaiheessa kuin sinua kiinnostaa kokeilla yksityistuntia tai tulla mukaan meidän salsaleireille (Beginner Camps) niin ilmoittautumisen yhteydessä voit kirjoittaa koodin: “KickStarOffer” kysyttyyn kenttään ja näin voit lunastaa myös tämän ainutlaatuisen Salsa KickStart Verkkokurssi tarjouksen.

Tämän lisäksi:

Meidän kaikki tanssitapahtumat löydät helposti täältä!

Helsinki Salsa Academy Facebookissa

Helsinki Salsa Academy Instagramissa

Toivottavasti me nähdään sinut pian myös meidän tanssikoululla!

Gift Voucher HSA Final.jpg